Egyedi Bikini

Vonzó dekoltázst szeretnél?

Válaszd mélyen kivágott bikinifelsőinket, stílusban vele harmonizáló brazil tanga, féltanga vagy klasszikus alsórésszel.
A kerekített forma csodásan formázza kebleidet. Couture fürdőruha darabjaink vérbeli csábítóvá változtatják viselőjét!
Kérheted megkötős változatban is bármelyik bikininket, ezt kérlek jelezd nekünk a megjegyzés ablakban.

Élénk színek, modern szabásvonalak , limitált kollekció.
Engedj a csábításnak !

Nézet:
Sorrend:
 

Szeretnéd több szenon át élvezni saját haute couture bikinidet? Néhány hasznos tanácsot és információt szeretnénk megosztani Veled!

A napolajak, önbarnítòk, dezodor stb. használata megrongálhatja a termék színét. A thermálvíz, gyógyvíz besárgítja az élénk illetve világos színű fürdőruhákat és megrongálhatja a díszítőelemeket! Mindig vedd ki a vizes fürdőruhát a parti táskából, mert a nyomott minták és az anyag festett részei összemosódhatnak.
Használat után érdemes kiöblíteni és a szín megtartása érdekében kerülni a tűző napon való szárítást valamint a vasalást! Célszerű egy törölközőn elrendezni és árnyékban szárítani a szeretett darabot. Ha bikinifelsőd szivaccsal bélelt, soha ne hajtsd össze vagy fordítsd egymásba a két melltartókosarat, mert a puha szivacs felületén maradandó törések keletkezhetnek! A homokszemektől hajszárító segítsèvel könnyen megszabadulhatsz, hűvös fokozatra állítva kifújhatod a fürdőruha anyagában megbújó kis szemcséket. 

A helytelen használatból eredő hibákért felelősséget nem vállalunk, ezért kérjük a használati tájekoztató maradéktalan betartását!