Rebel Egyedi Arcmaszk

Rebel Egyedi Arcmaszk
Rebel Egyedi Arcmaszk
Rebel Egyedi Arcmaszk
Rebel Egyedi Arcmaszk
Rebel Egyedi Arcmaszk
Rebel Egyedi Arcmaszk
Méret
3 990 Ft
Szem alatt ívelt hannibál fazonú arcmaszk
Külső dizájn anyaga: Lycra
Bélés: Pamutvászon

Egyedi, kétrétegű, orrot és szájat eltakaró szövetmaszkjaink többféle textilből készülnek, rugalmas  pántokkal.
A gyönyörű, formára szabott külső dizájnt kevert szálas vagy puha pamutos anyagból, a bélést pedig pamutvászonból vagy 100%-os pamutból szabjuk, ennek köszönhetően órákon át kényelmes viseletet biztosít.
Részletek

Használati tájékoztató:

 
A terméket kérlek kézzel mosd ki, langyos, esetleg fertőtlenítős vízben. A gépi mosás megrongálhatja a textil minőségét, színét és megkarcolhatja az üveg, és akril kristályokat,flittereket, fémszálas hímzéseket.
A tűző napon való szárítást, a szárítógépet, fehérítők használatát, illetve a vasalást is kérlek kerüld.
Az önbarnítók, alapozók, rúzsok stb. maradandó foltokat okozhatnak az anyagon, esetleg át is üthetnek a külső felületen, ezért a szinező kozmetikumok használata a maszkviselés ideje alatt nem javasolt.

A helytelen használatból eredő hibákért felelősséget nem vállalunk, ezért kérjük a használati tájékoztató maradéktalan betartását.
Minden dizájner termékünk Magyarországon készül egyedileg, magyar varrónők keze munkáját dicséri.Figyelem!


Ez a termék egyedi megrendelés alapján készül, így a 14 napos elállási jog nem vonatkozik rá.

A kép illusztráció, a minta és a minta arányai minimálisan eltérhetnek a valóságtól. A színek megjelenítése függ az eszköztől, amit használsz, valamint a képernyő beállításaitól. Az anyagminták színe is bizonyos mértékben eltérhet a valóságtól, Couture termékeink fotóit igyekeztünk úgy elkészíteni, hogy eltekintve a monitorokon megjelenő színkülönbségektől, minél inkább pontosan adják vissza az adott anyag milyenségét.